စားသောက်ဆိုင်ဝန်ဆောင်မှုသင်တန်း

ဤသင်တန်းသည် ကျောင်းသားများအား စားသောက်ဆိုင်တွင် လုပ်ငန်းဆောင်ရွက်မှုများ လုပ်ဆောင်ရန် ကျွမ်းကျင်မှုနှင့် ဗဟုသုတများကို ဧည့်သည်များထံ ထိရောက်စွာ ဝန်ဆောင်မှုပေးကြောင်း သေချာစေရန်အတွက် ဖြစ်ပါသည်။

  1. Effective Communication
  2. Service Quality
  3. Introduction to F&B Industry
  4. Food & Beverage Service Preparation
  5. Basic Restaurant Service

သင်တန်းအောင်မြင်ပြီးစီးကြောင်း Certificate

စနစ်ဟောင်းတက္ကသိုလ်ဝင်တန်းအောင်မြင်ပြီးသူ၊ စနစ်သစ် Grade (12) အောင်မြင်ပြီးသူ၊ စနစ်ဟောင်း တက္ကသိုလ်ဝင်တန်း ဖြေဆိုဖူးသူ နှင့် အစိုးရနည်းပညာအထက်တန်းကျောင်း (G.T.H.S) အောင်မြင်သူများ လာရောက်လျှောက်ထားနိုင်ပါသည်။

သင်တန်းပြီးဆုံးပါက ဟိုတယ်လုပ်ငန်းခွင်များတွင် အလုပ်အကိုင်အခွင့်အလမ်းများရရှိခြင်း၊ ဘာသာရပ်များကို စာတွေ့သာမက လက်တွေ့ များပါ သင်ယူလေ့လာရ၍ ဟိုတယ်လုပ်ငန်းများတွင် ဝင်ရောက်လုပ်ကိုင်နိုင်ပြီး၊ လက်တွေ့ လုပ်ငန်းများကို ကျွမ်းကျင်ပိုင်နိုင်စွာ ပြုလုပ်နိုင်မည် ဖြစ်ပါ သည်။